Facebook Cover

Hey, Girl (Dreaming of Moscow), noul single Deepcentral.

E oficial! Am lansat noul single Deepcentral-Hey, Girl (Dreaming of Moscow). Cu un sound bun, un videoclip dinaminc semnat de Slava Sîrbu, ”Hey, Girl” marchează ”toamna Deepcentral” și ne dă un refresh, de data această în limba engleză.

Hey Girl (Dreaming of Moscow) este o piesa diferită de ce am facut în ultima vreme, o piesă care oferă o energie aparte. Am cântat-o pentru prima dată pe o scena din Moscova, în fața a 6000 de oameni, în vara acestui an. A fost un sentiment fantastic, asta ne-a încurajat să grăbim lansarea ca single a piesei.

De la ”Dragostea învinge”, lansat în aprilie, până la ”Hey, Girl” nu a fost cale lungă, ci doar 5 luni de concerte, lucru în studio, apariții TV și deplasări. Succesul din Rusia, resimțit și în această vară ne-a făcut să creăm ceva și pentru fanii de acolo, deși această piesă nu este un exclusivistă. Este pentru toți și pentru fiecare în parte.

Ma opresc acum cu descrierile și vă invit să dați PLAY noului single Deepcentral-Hey, Girl (Dreaming of Moscow)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>