Monthly Archives: September 2014

Facebook Cover

Hey, Girl (Dreaming of Moscow), noul single Deepcentral.

E oficial! Am lansat noul single Deepcentral-Hey, Girl (Dreaming of Moscow). Cu un sound bun, un videoclip dinaminc semnat de Slava Sîrbu, ”Hey, Girl” marchează ”toamna Deepcentral” și ne dă un refresh, de data această în limba engleză.

Hey Girl (Dreaming of Moscow) este o piesa diferită de ce am facut în ultima vreme, o piesă care oferă o energie aparte. Am cântat-o pentru prima dată pe o scena din Moscova, în fața a 6000 de oameni, în vara acestui an. A fost un sentiment fantastic, asta ne-a încurajat să grăbim lansarea ca single a piesei.

De la ”Dragostea învinge”, lansat în aprilie, până la ”Hey, Girl” nu a fost cale lungă, ci doar 5 luni de concerte, lucru în studio, apariții TV și deplasări. Succesul din Rusia, resimțit și în această vară ne-a făcut să creăm ceva și pentru fanii de acolo, deși această piesă nu este un exclusivistă. Este pentru toți și pentru fiecare în parte.

Ma opresc acum cu descrierile și vă invit să dați PLAY noului single Deepcentral-Hey, Girl (Dreaming of Moscow)

Facebook promo

Deepcentral, nominalizat la MTV EMA

Mai sunt 60 de zile până la MTV Europe Music Awards, iar Deepcentral este nominalizat la categoria ”WILD CARD”. Anul acesta ai dreptul, pe bune, de a-ți vota preferatul pentru categoria Best Romanian Act.

În zeci de regiuni ale globului, artiștii vor concura la nivel local pentru câștigarea trofeului EMA, acesta fiind primul pas în cursa pentru participarea la Worldwide Act EMAMTV a anunțat 4 din cei cinci nominalizați la categoria Best Romanian Act, iar în perioada 9 – 15 septembrie, fanii vor putea vota pe Twitter pentru a-l desemna pe cel de-al cincilea artist aflat în cursă.

Aveți ocazia acum să vă susțineți favoritul, adică pe noi :) printr-un simplu Tweet. Votați folosind hashtag-urile oficiale #MTVEMA și #NominalizatDeepcentral pe conturile voastre de Twitter. E chiar mai ușor decât cu un buletin de vot și știm că ne vei susține.

Așadar, start VOT! De data aceasta, nu unul politic, ci muzical. Cadoul tău de Crăciun, Paște sau 1 iunie pentru noi.  Îți mulțumim!