Monthly Archives: June 2014

DJ_LLP-Remix #dragosteainvinge

Alături de LLP, am lansat primul remix al piesei ”Dragostea învinge”

Noul single Deepcentral, #Dragosteainvinge, lansat acum o lună, se bucură de susținerea posturilor radio, TV, dar mai ales de susținerea voastră. Pentru acest lucru trebuie să vă mulțumim și o facem într-o manieră care, sperăm noi, vă va plăcea.

Așadar, lansăm remixul piesei, produs de nimeni altul decât LLP-DJ, producător, omul din spatele a foarte multe remixuri de club și a câtorva hituri de radio.

LLP: ”Mi-a plăcut foarte mult single-ul băieților de la Deepcentral, am vrut să păstrez feelingul piesei și să-i adaug o tentă ușor agresivă, dar în același timp dansanta, adaptată clubului, un sound fresh LLP.”

#DragosteaInvinge (LLP Remix) este disponibil pentru download gratuit aici și este primul dintr-o serie de remixuri complementare piesei care vor fi lansate în perioada următoare.

 

George & Sophie

Azi chiar este ziua copilului

În urmă cu un an, exact pe 1 Iunie, s-a născut Sophia. Ce zi mai potrivită decât Ziua Internațională a Copilului și-ar fi putut alege? Am trăit atunci cele mai intense emoții din viața mea. Și, vă rog să mă credeți, am avut parte în viață de multe clipe care îți taie respirația.

Fotografia de mai sus reprezintă prima noastră întâlnire. E imposibil de descris în cuvinte ce am simțit atunci. Eram cu adevărat fericit și fericirea aceea nu a dispărut nici astăzi. O simt în fiecare dimineață când mă trezește atingându-mi fața cu mânuțele ei, o simt de fiecare dată când vin acasă și mă așteaptă la geam, în brațele soției mele, Ella, căreia îi sunt recunoscător.

Îți mulțumesc că exiști, fericirea mea!
La mulți ani!

PS: Numele lung pe care îl porți a fost ales de mama ta. Are we friends now? :))

photo1 (15)