Category Archives: Top news

Untitled

#Dragosteainvinge, acoustic version cu Mihai Chițu

Prietenul nostru, Mihai Chițu, continuă sesiunea de videoclipuri #CitySession, filmate pe străzile Bucureștiului, iar astăzi cântăm împreună piesa ”Dragostea învinge” într-o variantă acustică.

Ne bucurăm că după cover-ul lui Bruno Mars, realizat de Mihai, am filmat împreună această variantă pentru ”Dragostea învinge”. A fost o colaborare foarte faină, ca de fiecare dată și suntem bucuroși că am făcut parte din acest proiect!

Urmărește varianta acustică #dragosteainvinge:

Urmărește videoclipul piesei ”Dragostea învinge”

 

Facebook Cover

Hey, Girl (Dreaming of Moscow), noul single Deepcentral.

E oficial! Am lansat noul single Deepcentral-Hey, Girl (Dreaming of Moscow). Cu un sound bun, un videoclip dinaminc semnat de Slava Sîrbu, ”Hey, Girl” marchează ”toamna Deepcentral” și ne dă un refresh, de data această în limba engleză.

Hey Girl (Dreaming of Moscow) este o piesa diferită de ce am facut în ultima vreme, o piesă care oferă o energie aparte. Am cântat-o pentru prima dată pe o scena din Moscova, în fața a 6000 de oameni, în vara acestui an. A fost un sentiment fantastic, asta ne-a încurajat să grăbim lansarea ca single a piesei.

De la ”Dragostea învinge”, lansat în aprilie, până la ”Hey, Girl” nu a fost cale lungă, ci doar 5 luni de concerte, lucru în studio, apariții TV și deplasări. Succesul din Rusia, resimțit și în această vară ne-a făcut să creăm ceva și pentru fanii de acolo, deși această piesă nu este un exclusivistă. Este pentru toți și pentru fiecare în parte.

Ma opresc acum cu descrierile și vă invit să dați PLAY noului single Deepcentral-Hey, Girl (Dreaming of Moscow)

Facebook promo

Deepcentral, nominalizat la MTV EMA

Mai sunt 60 de zile până la MTV Europe Music Awards, iar Deepcentral este nominalizat la categoria ”WILD CARD”. Anul acesta ai dreptul, pe bune, de a-ți vota preferatul pentru categoria Best Romanian Act.

În zeci de regiuni ale globului, artiștii vor concura la nivel local pentru câștigarea trofeului EMA, acesta fiind primul pas în cursa pentru participarea la Worldwide Act EMAMTV a anunțat 4 din cei cinci nominalizați la categoria Best Romanian Act, iar în perioada 9 – 15 septembrie, fanii vor putea vota pe Twitter pentru a-l desemna pe cel de-al cincilea artist aflat în cursă.

Aveți ocazia acum să vă susțineți favoritul, adică pe noi :) printr-un simplu Tweet. Votați folosind hashtag-urile oficiale #MTVEMA și #NominalizatDeepcentral pe conturile voastre de Twitter. E chiar mai ușor decât cu un buletin de vot și știm că ne vei susține.

Așadar, start VOT! De data aceasta, nu unul politic, ci muzical. Cadoul tău de Crăciun, Paște sau 1 iunie pentru noi.  Îți mulțumim!

media-music-awards---sibiu-2013--130-_tb628

Deepcentral, nominalizat la Fan Like Award, Media Music Awards 2014.

După ce în 2013, tot în Sibiu, ne-am bucurat de un public numeros, de ropote de aplauze și o energie care să ne țină un an întreg, iată că pe 18 septembrie suntem din nou pe scena Media Music Awards din Sibiu. Anula cesta, milioane de oameni au ocazia să decidă care este cel mai iubit artist sau cea mai iubită formație din România. Până la startul ediției din acest an a Media Music Awards, cea mai importantă gală de premii muzicale din România, organizată la Sibiu, pe pagina de Facebook a evenimentului iubitorii muzicii își pot vota preferatul, la categoria “Fans Like Award”, din cele 55 de nume înscrise în competiție. 

Deepcentral are un număr norocos în acestă competiție și sperăm să ne bucurăm de votul tău. Intră în această aplicație și suține-ne!

Suntem entuziaști și abia așteptăm să cântăm împreună #dragosteainvinge sau #musicmakesmefree. Până în toamnă, așteptăm votul tău la categoria Fans Like Award, singura, de altfel, unde publicul drag nouă poate vota.

Web Cover

#Troublemaker remix by Manuel Riva

Cine e Manuel Riva?

My name is Manuel Riva. E un pseudonim sub care îmi desfășor activitățile de DJ și Remixer. Aș putea spune că am dublă personalitate, dar culmea e că George de la Deepcentral are aceeași pasiune. :)

Am lansat varianta în limba engleză a celui mai recent single #Dragosteainvinge.  Acesta se numește ”Troublemaker” și se bucură de 3 remix-uri numai bune, zicem noi.

Abordarea deephouse a piesei ”Troublemaker” a fost o provocare. Nu îmi e greu să mă joc cu sunetele, dar sunt perfecționist, mai ales când vine vorba de un produs pentru Deepcentral. Iată ce a ieșit:

Al doilea remix vine de la Odd și a fost realizat în studiourile Fly Records care aparțin trupei Fly Project. Până la remix-ul pentru Deepcentral, Odd a mai realizat remix-uri celebre pentru Fly Project, Antonia, Akcent, Raluka, Amna dar și alte remix-uri incluse pe compilații internaționale.

Ultimul, dar nu cel din urmă remix pentru ”Troublemaker” este al lui Paul Damixie. Paul Damixie face parte din echipă de producție Hahaha Production și formează, alături de Lee Heart, una dintre cele mai tonice trupe românești – Radio Killer, cu care a cunoscut succesul internațional.

Ascultați-le pe rând! Savurați-le pe fiecare în parte. Sigur vă vor plăcea.

Mulțumiri!

Semnat G sau Manuel Riva, după caz.

57447_685758091463590_480598205_o

DJ Super Store se mută la mare…

…și eu odată cu el! După ce în aprilie am participat la Trainingcamp-ul organizat de DJ SuperStore la munte, despre care povesteam aici, în august vin cu o nouă porție de entuziasm și tips & tricks for DJs, care, sper eu, o să vă ajute să creați viitoarele beat-uri.

Dacă nu ai avut ocazia să participi în primăvară, acum ai o a doua șansă. Va fi o experiență de neuitat pentru tine, iar eu abia aștept să te cunosc!

Așadar, în perioada 31 august-7 septembrie vom mixa împreuna plaja, marea și soarele din Mamaia. Mai multe detalii aici sau aici.

George & Sophie

Azi chiar este ziua copilului

În urmă cu un an, exact pe 1 Iunie, s-a născut Sophia. Ce zi mai potrivită decât Ziua Internațională a Copilului și-ar fi putut alege? Am trăit atunci cele mai intense emoții din viața mea. Și, vă rog să mă credeți, am avut parte în viață de multe clipe care îți taie respirația.

Fotografia de mai sus reprezintă prima noastră întâlnire. E imposibil de descris în cuvinte ce am simțit atunci. Eram cu adevărat fericit și fericirea aceea nu a dispărut nici astăzi. O simt în fiecare dimineață când mă trezește atingându-mi fața cu mânuțele ei, o simt de fiecare dată când vin acasă și mă așteaptă la geam, în brațele soției mele, Ella, căreia îi sunt recunoscător.

Îți mulțumesc că exiști, fericirea mea!
La mulți ani!

PS: Numele lung pe care îl porți a fost ales de mama ta. Are we friends now? :))

photo1 (15)

George@DJ super store.2.aprilie.2014

Workshop-uri DJ SuperStore

În primăvară am fost invitat să țin un workshop pentru clasa de producție muzicală în tabăra muzicală organizată de DJ Super Store.

În calitate de DJ, mai devreme sau mai târziu, vă veți trezi dimineața și veți spune”Azi trebuie să fac producție muzicală”. Combină piese cunoscute, creează mash-upuri, asultă piesele pe care le îndrăgești și ia notițe. Imită sound-ul și învață să produci!

Acestea au fost sfaturile mele. Mai departe, it’s up to you! Enjoy!

12 George si Sophia - dragosteainvinge 2

#Dragosteainvinge

Știm că v-am ținut în suspans, însă, cum spune poetul: ”good things take time!”                       Surpriza mult așteptată este mai jos. Reprezintă rodul unei campanii de două săptămâni dedicate vouă în mod special. Cumulează cele mai sincere gânduri într-un colaj de imagini care, sperăm noi, vor transmite mai mult decât atât.  #dragosteainvinge a fost o inițiativă Deepcentral de a promova sentimentele puternice care ne motivează și atitudinea pozitivă.

Mulțumim tuturor pentru fotografiile trimise și vă dorim ca, în prag de sărbători, să vă bucurați de momentele speciale alături de cei dragi și să îi țineți cât mai aproape de voi. Nu uitați, #dragosteainvinge întotdeauna!

Paște fericit!