votesti

Revoluția votului începe cu tine

Nu mă numar printre bărbații obsedați de știri politice, dosare penale dezbătute la emisiuni TV scandaloase și puse pe despicatul firului în patru. Nu mă interesează prea mult câte terenuri și case au parlamentarii și care dintre ei a migrat din dreapta în stânga sau viceversa, însă, când vine vorba de vot, e cu totul altceva.

Spuna asta pentru că am copii care merită o copilărie mai frumoasă decât a mea, un viitor mult mai sigur și mai ofertant decât al meu, pentru că au nevoie de un sistem de învățământ axat și mulat pe nevoile individuale ale copiilor mei (sunt egoist când vine vorba de copiii mei), pentru că nu vreau să îi văd nevoiți să părăsească țara pentru a le fi recunoscute performanțele de orice fel. Ar fi multe ”pentru că”,dar, până la urmă, trebuie să avem tăria de a alege, dintre mai multe posibilitți, pe cea mai puțin rea.

Am două sfaturi pentru noi: votați dupa ce aveți o părere personală sigură și mergeți să votaț!! Nu fiți cei care vor arăta peste doi ani cu degetul lucrurile care merg rău prentru că ați fost neutri și nu ați votat. E jenant!
Haideți să ne asumăm viitorul nostru. Ne vedem mâine la vot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>