La multi ani fericiti, Romania!

Alegerile prezidentiale de anul acesta au trezit spiritul romanesc la viata iar acest fapt m-a bucurat imens. De la Revolutia din ’89, cand oamenii cantau in Piata Revolutiei din Timisoara intr-un glas dorind libertate, cand toti doreau ca vietile lor si ale copiilor lor sa fie mai bune nu am mai simtit romanii uniti pentru o cauza. M-am simtit mandru de conationalii mei, de faptul ca ne pasa de viitorul nostru dar si de prezent. Din acest motiv cred ca meritam din plin anul acesta o Zi a Romaniei mai mult decat in alti ani, cand am inghitit in sec asteptand ca altii sa ne faca vietile mai bune.

Vreau sa cred ca putem sa traim mai civilizat, mai sanatos, mai intelept. Nu stiu daca defilarile si paradele militare ne vor face sa ne simtim puternici, cred mai degraba ca romanul mai civilizat, mai responsabil si mai implicat de langa noi poate sa ne stimuleze in a avea o viata si o tara mai sigure si mai bune. Cred in noi, romanii. Sa fim uniti, sanatosi si prosperi, romani de pretutindeni!

La multi ani fericiti, Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>